El blog dels arquitectes tècnics

QUÈ HAS DE TENIR EN COMPTE A L’HORA DE LLOGAR EL TEU APARTAMENT TURÍSTIC?

Mar 9, 2017 0 comment(s)

 

 
Cada cop més persones compten amb una segona residència o apartament que no té cap ús durant alguns mesos de l’any i opten per llogar-lo durant les temporades de vacances per tal de rendibilitzar la propietat. Si és el teu cas i estàs pensant en llogar el teu apartament, para atenció: fem una llista d’aspectes que has de tenir en compte a l’hora de llogar el teu apartament.


Abans de llogar un apartament o pis, pel que fa a aspectes legals, és molt important que aquest tingui en compte la normativa i compti amb documents tècnics com la cèdula d’habitabilitat, per tal d’acreditar que el local té les condicions tècniques d’habitabilitat mínimes (segons la normativa vigent). D’aquesta manera l’apartament serà legal i totalment habitable.


A més, també és imprescindible que l’apartament estigui registrat com a turístic perquè sigui un apartament turístic legal. Per fer-ho, només cal anar a l’ajuntament, presentar una instància determinant quins apartaments es volen convertir en turístics i automàticament et proporcionaran el número d’inscripció corresponent.


Pel que fa als usuaris, aquests tendeixen a comparar apartaments de forma online i quedar-se amb els que són més atractius i no mostren símptomes de vellesa. Així doncs, el fet de comptar amb un espai reformat suma punts. Cada vegada més, la demanda de lloguer va en augment i el mercat és més exigent; Per això oferir un pis en bon estat i reformat, incrementa les possibilitats de ser escollit abans que altres. A més, reformant l’espai, els llogaters podran augmentar la quota mensual al comptar amb un pis de major qualitat.


Mantenir l’habitatge moblat, net i en bon estat són altres aspectes a tenir en compte. Com més comoditats i més a gust es sentin les persones que el lloguin, més possibilitats hi haurà de que perllonguin la seva estància a l’apartament. D’aquesta forma, el llogater pot estalviar-se el fet de buscar nous inquilins i fer tota la paperassa que suposa.


Si segueixes els nostres consells, tindràs un apartament turístic al dia de la normativa, actualitzat, modern i en bon estat. Si necessites fer reforma al pis a llogar o fer una cèdula d’habitabilitat, contacta amb Obres amb Garantia. Els nostres tècnics professionals es posaran en contacte amb tu sense cap tipus de compromís.

 

CONTACTA’NS!

 
( 0 ) Comment(s)


Please login to post comment

QUÈ NECESSITES ?

PRESSUPOSTOS REFORMES I REHABILITACIÓ

PRESSUPOSTOS D'EXCAVACIONS I ENDERROCS

BLOC / ACTUALITAT