Directori de professionals

Mercè Roures Folch

Arquitecte Tècnic


( Col·legiat nº 1511 )
Camps d'expertesa :

Cèdula d'habitabilitat, Cert. Eficiència Energètica, Inspecció Tècnica d'Edificis, Comunitat de propietaris, Locals comercials i oficines, Casa, Magatzem, Llicència d'activitat, Naus industrials, PiscinaÀrea d'actuació :

Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp,

Descripció :

Em considero una persona activa, amb ganes i motivació per a dur a terme gran diversitat de tasques. M'agrada estar en continu creixement, ampliant coneixements sobre el sector en el què treballo i que m'apassiona, la construcció. Actualment estic acabant la carrera d'Arquitectura, que vaig començar fa cinc anys quan ja estava treballant d'Arquitecte Tècnic.

Formació :

- Arquitecte Tècnic: Universitat Politècnica de Catalunya 2002-2006 - Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les tres especialitats - Cursos varis sobre Codi Tècnic de l'Edificació, Seguretat i Salut a les obres de construcció, les accions de rehabilitació, càlculs estructurals i instal·lacions a les edificacions - 5è curs d'Anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes de Reus i First Certificate in English - PFG d'Arquitectura Universitat Rovira i Virgili

Obras realitzades


QUÈ NECESSITES ?

PRESSUPOSTOS REFORMES I REHABILITACIÓ

PRESSUPOSTOS D'EXCAVACIONS I ENDERROCS

BLOC / ACTUALITAT